Dziecięce gadżety

Wszystkie akcesoria związane z dziećmi czyli... wózki, foteliki, kosmetyki i wiele innych

Moderator: KaSienko

Re: Dziecięce gadżety

Postprzez grekzorba » Cz wrz 29, 2011 9:13 pm

Ja mam pytanie o taki gadżet http://www.pierwszyusmiech.com.pl/produ ... -Seat.html (wrzucam linka bo mam problem ze zdjęciem) mój Mikołaj lada chwila zacznie siadać, a widziałam to kiedyś na YT tylko zastanawiam sie czy to jest wygodne i bezpieczne dla dziecka?! tego co widze no to na pewno dziecko z tego nie spadnie, czego np. nie można powiedzieć o krzesełku do karmienia, ale czy to jest dla malucha wygodne? Nie wiem czy to dobre pytanie, ale jaką konsystencje ma to krzesłko, czy jest twarde, czy miękkie czy jakie? Ktoś korzystał moze, warto kupić?
Obrazek
grekzorba
Początkujący

Postprzez natalia147 » Cz wrz 29, 2011 9:21 pm

fajnie w tym dzidzia wygląda... jak na topku :P ale dla mnie drogie to dość...
natalia147
Uzależniony

Postprzez grekzorba » Pt wrz 30, 2011 10:01 pm

natalia147 napisał(a):fajnie w tym dzidzia wygląda... jak na topku :P ale dla mnie drogie to dość...

A co to znaczy że na topku? :D no cena taka sobie, można jeszcze dorzucić tacke, a'la stolik. Jest jeszcze takie coś http://www.pierwszyusmiech.com.pl/produ ... BAKUS.html ale nie wiem jak ze stabilnością tego?! Bambo mi się podoba, ale nie wiem czy nie lepiej kupić normalne duże krzesełko do karmienia z podparciem?!
Obrazek
grekzorba
Początkujący

Postprzez Kasia_W. » N paź 02, 2011 4:45 pm

To krzesełko jest bardzo popularne w UK :) Moja koleżanka go ma i sadzała synka jak jeszcze sam nie siedział.

Wydawało się dośc wygodne dla malucha, bo jest fajnie wyprofilowane.

Jest twarde - to jakis taki twardy plastik. Jest stabilne i maluch siedzi w nim dosc głęboko, także raczej jest bezpieczne :)
Obrazek
Kasia_W.
Wkręcony

Postprzez flo » N paź 02, 2011 8:57 pm

Jak dla mnie zbędny gadżet.
ObrazekObrazek
flo
Zaawansowany

Postprzez Rasadu » Wt paź 25, 2011 11:39 am

Topek to nocniczek. :)
Przyjemniej jest mieć ukochane, piękne myśli i przechowywać je w swym sercu jak skarby. Nie chcę, by inni je wyśmiewali lub dziwili się im.
Obrazek
Rasadu
Wkręcony

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria