Konkursowiczka

Podziel się z innymi swoją pasją...

Moderator: KaSienko

Konkursowiczka

Postprzez iwonakasper » Pt paź 15, 2010 8:48 pm

a ja bez bicia się przyznaję,że jestem uzależniona od konkursów;)
Jest takie forum - e-konkursy. Tam codziennie dodawana jest ogromna baza przeróżnych konkursów:) Biorę udział tylko w tych opisowych i.. wygrywam:)
KOsmetyki, płyty, gry, książki, zabawki, sprzęty agd.. no czego dusza zapragnie:) a później czekam na wyniki w nerwach:) uwielbiam tą adrenalinkę:)
Podziela ktoś moje hobby?;)
Polecam;) bo to nie tylko niezła rozrywka ale i fajny sposób na dorobienie;) Ja sprzędaję nadmiar nagród. wiele osób tak robi
iwonakasper
Początkujący

Re: Konkursowiczka

Postprzez Sylwiczka » So paź 16, 2010 9:42 am

TAK ! JA ! :D
Też już parę razy wygrałam ;)
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez wojtus00 » N paź 17, 2010 12:27 pm

Iwona... musisz wymyślić konkurs który przyciągnie tutaj osoby a ja zasponsoruję nagrody :) Masz jakiś fajny pomysł?
Może jakieś opowiadanie które zostanie później opublikowane na stronce... a nagrodą może być np jakiś fajny krem dla mam?
Portal dla rodziców ZmienPieluchę.pl - Dziecko, rodzice
wojtus00
Administrator

Obrazki: 0

Postprzez monludki » N paź 17, 2010 1:56 pm

Masz rację - konkurs na pewno przyciągnąłby tutaj mnóstwo osób:) Ja też jestem uzależniona od portalu e-konkursy.
Zatem jeżeli już coś miało by się organizować, to warto dodać konkurs tam do bazy - sporo osób skorzysta:)
I może opowiadanie to fajny pomysł:) Np. takie ogólne- na temat tego, jak postrzega się Rodzicielstwo;)
Tylko ja bym proponowała, żeby mogły w nim wziąć udział osoby aktywne na forum - np takie, które mają co najmniej 10 postów.
Krem... cóż.. nie wiem ile mam się skusi na taką nagrodę chyba,że będzie to kremik wartościowy;) Ale proponowałabym, by nagrodzić trzy miejsca - im więcej nagród, tym więcej chętnych do udziału:) Ponieważ to portal dla Rodziców ale o Dzieciach, to na pewno każda zainteresowana osoba będzie miała dziecko - jeżeli nie swoje to choćby w Rodzinie.. więc może jakaś fajna zabawka?
No warto pomyśleć co zrobić, żeby troszkę portal i forum rozbudować:) To całkiem przyjemne miejsce:)
Obrazek
monludki
Zaangażowany

Postprzez wojtus00 » N paź 17, 2010 3:25 pm

O zabawka to rzeczywiście niezły pomysł bo może się przydać także osobom, które nie mają jeszcze dzieci.
Coś wykombinuje w tym tygodniu no i zrobimy taką akcje... ale wszelkie propozycje nadal mile widziane :)
wojtus00
Administrator

Postprzez Sylwiczka » N paź 17, 2010 4:48 pm

Tak ! Nagrody typowo dla dzieci :)
Zabawki najlepiej ;)
I to takie uniwersalne ;)

Nagrody nie muszą być kosztowne i fajnie by było gdyby nie wygrywała tylko jedna osoba.

Pytania mogą dotyczyć postaci z bajek np. :)
ObrazekObrazek
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Postprzez monludki » N paź 17, 2010 5:55 pm

najfajniejsza, to by była seria konkursów;) no ale to wymaga sporego zaangażowania, poświęcenia czasu i pieniędzy - bo jednak za darmo niewiele osób chce się udzielać;)
Są fora, która organizują konkurs typu - załóż wątek i opiekuj się nim przez określony czas. Wątki, które będą miały najwięcej postów i będą miały jaką tam określoną wartość merytoryczną, wygrywają.
Moim zdaniem najlepiej sprawdziłby się właśnie konkurs opisowy. Losowanie niewiele osób przyciąga;) W końcu to.. czysty przypadek?;)
Z drugiej strony.. nie każdy ma też talenty pisarskie;) Także trzeba się dobrze nad tym zastanowić.
Jedno wiem na pewno- portal e-konkursy byłby świetną reklamą dla serwisu:)
Obrazek
monludki
Zaangażowany

Postprzez KaSienko » Pn paź 18, 2010 9:59 am

i żeby jury wybierało (jakieś niezależne) a nie przez głosownie ;)
iwonakasper po Twojej wypowiedzi zarejestrowałam się na tej stronce i zamierzam wziać w czymś udział :D
ObrazekObrazek
KaSienko
Uzależniony

Postprzez Sylwiczka » Pn paź 18, 2010 10:13 am

Najuczciwsze będą konkursy z pytaniem.
I wygrywać będą osoby, które nadeślą prawidłową odpowiedź, np. 1, 5, 10, 15... osoba itd :)
A Wojtek jest "niezależny" ;)
ObrazekObrazek
Sylwiczka
Uzależniony

Postprzez wojtus00 » Pn paź 18, 2010 1:00 pm

Całkiem możliwe że jeszcze dzisiaj pozyskam sponsora nagród do konkursu więc wszystko dobrze się układa :)

Forma konkursu do uzgodnienia :)
wojtus00
Administrator

Następna strona

Powrót do Zainteresowania rodziców