Miejsca zabaw przedszkolaka

Wszystko o dzieciach w wieku przedszkolnym

Miejsca zabaw przedszkolaka

Postprzez lilianka86 » Wt lis 09, 2010 1:24 pm

Ostatnio wraz z moim synkiem odwiedziliśmy sale zabaw w CH Skorosze, miejsce nazywa się Kraina Zabawy Tęcza i jest fantastyczne :D Dzieciaki szaleją tam i widać, że sprawia im to ogromną radość:) My z mężem siedzieliśmy sobie przy kawce i ciastku a bąbel wspinał się nurkował w kulkach i ganiał po labiryntach. O tym co się działo na zjeżdżalniach nie wspomnę aczkolwiek dzieci uczą się współżycia w grupie bo ładnie czekają na swoją kolej przed zjeżdżalnią :) Każdemu szkrabowi na pewno spodoba się to miejsce, my na pewno będziemy tam wracać :D
lilianka86
Początkujący

Re: Miejsca zabaw przedszkolaka

Postprzez wojtus00 » Cz lis 11, 2010 11:14 pm

Poważnie? :)

Ja tam byłem i strasznie mi się nie podobało, było niebezpiecznie dla dziecka a my z żoną nie mogliśmy oderwać oka od synka bo groziło mu wiele niebezpieczeństw :P

W kolejce dzieci się biły żeby dostać się do zjeżdżalni... jednym słowem była masakra i nie wiem kto to wymyślił żeby zrobić coś takiego

:twisted:
Portal dla rodziców ZmienPieluchę.pl - Dziecko, rodzice
wojtus00
Administrator

Obrazki: 0

Postprzez Sylwiczka » Pt lis 12, 2010 9:38 am

Co Polak to opinia :lol:
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez lilianka86 » Pn lis 15, 2010 2:47 pm

:D bez przesady z tym niebezpieczeństwem!na dziecko nie można przecież chuchać i dmuchać. W centrum wszystko jest wyłożone czymś miękkim podłogi, "sufity" tunelów i wszystkie słupki więc nawet jak dziecko upadnie to zupełnie nic się nie stanie.. A co do tych bójek to nie zaobserwowałam :lol: dzieciaki raczej starały się kulturalnie zachowywać... Proszę się następnym razem tak nie stresować bo to kraina zabaw jest a nie jakieś centrum tortur 8-)
lilianka86
Początkujący

Postprzez wojtus00 » Wt lis 16, 2010 8:54 pm

Twój pracodawca będzie miał problem z tym tematem, bo ja bardzo nie lubię jak ktoś kształtuje w brzydki sposób opinie o różnych miejscach, produktach i usługach... Internet to nie śmietnik i nie przyjmuje wszystkiego co nieuczciwe a przy okazji to jak już tak robisz to przynajmniej zadbaj o to by Twój adres e-mail nie zdradzał takiego działania...

Zaraz prześlemy pytanie do CH Skorosze czy rzeczywiście jest tak fajnie jak "napisałaś" wraz z linkiem do tego wątku.
Portal dla rodziców ZmienPieluchę.pl - Dziecko, rodzice
wojtus00
Administrator

Postprzez klaudiia » Pt mar 11, 2011 12:22 pm

:roll:
Obrazek
klaudiia
Uzależniony

Postprzez Sylwiczka » Pt mar 11, 2011 12:26 pm

Poleciał ban ;)
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez Fotelik24 » Pn maja 23, 2011 6:00 pm

Niestety nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat,ponieważ nigdy tam nie byliśmy. Ale czy faktycznie jest tak niebezpiecznie jak ktoś napisał? Tutaj przydałyby się jakieś zdjęcia,żeby móc to jakoś ocenić. Inaczej nie da rady.
Fotelik24
Początkujący

Powrót do Przedszkolaki