motoryzacja, czyli baba za kierownicą :)

Podziel się z innymi swoją pasją...

Moderator: KaSienko

Re: motoryzacja, czyli baba za kierownicą :)

Postprzez Gabrysia_87 » Wt sie 16, 2011 3:45 pm

ja tez się pochwalę :-)
Mąż w końcu w listopadzie kupił mi mój wymarzony najpiękniejszy na świecie samochód - Chrysler PT Cruiser
każdy zwraca na niego uwagę, bo jest oryginalny i inny niż wszystkie... nie zamienię go na żadnego innego :roll:
Mój kochany gangsterski samochodzik :lol:

Oto i on z domowego podwórka:
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Gabrysia_87
Zaangażowany

Obrazki: 0

Postprzez Sylwiczka » Wt sie 16, 2011 4:21 pm

Mi te auta sie z karawanami pogrzebowymi kojarzą 8-)
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez natalia147 » Wt sie 16, 2011 8:58 pm

piękny! jeju uwielbiam go! zamienię się chętnie :D złota strzała na to srebrne cacko :) toć złoto to cenniejszy kruszec :mrgreen:
natalia147
Uzależniony

Postprzez Gabrysia_87 » Śr sie 17, 2011 1:07 pm

natalka oooooo nieeeeeeeee..... :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek
Gabrysia_87
Zaangażowany

Postprzez Liziii » Śr sie 17, 2011 11:11 pm

ja nie prowadze... w sumie to malo jezdzilam ale to lubilam az 2 lata temu malo nie wjechalam na czolowke ;/ prowadzilam mega zmeczona, z okolic Olsztyna do Gdanska jechalismy i powrot, a spalam w nocy ze 4h. I doslownie ze 2km od domku (bo bylismy na mazurach) nie to ze przysnelam ale rozjechala mi sie uwaga i skupienie i wjechalam na srodek mostku - a z naprzeciwka nadjechal inny samochod. Ocucil mnie wrzask partnera mamy "NIE W NIEGO" i odbilam na swoj pas, ale stresu sie najadlam tyle ze teraz siadanie za kolkiem mnie paralizuje. Nie powiem co czul partner mamy - bo prowadzilam moze z miesieczna Honde Civic prosto z salonu :lol: pewnie mial miekko w kolanach...

Teraz usiluje sie znow odwazyc i staram sie zasiadac za kierownicą naszej toyotki. Poki co bardziej za miastem, zwlaszcza ze po 10-15 minutach lapia mnie skurcze w lydkach.. ale od czegos trzeba zaczac, nie? :>
Obrazek

Obrazek
Liziii
Uzależniony

Postprzez Agusia1989 » Śr sie 31, 2011 6:32 am

Lizka próbuj, przy dzieciaczkach prawo jazdy bardzo się przydaje - ja sobie już nie wyobrażam życia bez ;)
Obrazek

Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
Agusia1989
Uzależniony

Postprzez Liziii » Śr sie 31, 2011 9:06 am

Narazie, tj w ciazy, musialam odpuscic - w kierownicy jest poduszka powietrzna i w razie gdyby cos, to strzeli mi prosto w brzuch...not nice :roll: Ale pozniej - why not :)
Jesli autko bedzie mi potrzebne to juz gadalam z M ze bede go odwozic do pracy a potem moge smigac i zalatwiac co trzeba - tylko musze go o 16tej spowrotem odebrac :lol: Wiec musi byc grzeczny :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Liziii
Uzależniony

Postprzez Rasadu » N wrz 04, 2011 7:55 pm

My też się rozglądamy za samochodem. Chcemy sobie z Mamą kupić taki mniejszy niż nasz kombik. Coś jak Mazda 2, Honda Jazz, Grande Punto, Kia Ceed. Wiele jest samochodów, które nam się podobają. Mamy 20 tys. Ale już widać, że musimy uzbierać jeszcze 10 bo nic ciekawego w tej cenie nie ma. Ale w końcu będę miała swoje własne prywatne autko. :D No dopóki Mama nie zda egzaminu na prawko. :lol:
Przyjemniej jest mieć ukochane, piękne myśli i przechowywać je w swym sercu jak skarby. Nie chcę, by inni je wyśmiewali lub dziwili się im.
Obrazek
Rasadu
Wkręcony

Postprzez Gabrysia_87 » Wt wrz 06, 2011 3:15 pm

Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo moja ciocia sprzedała Nissana micrę (2004r.) czerwoną w automacie no i za 19tys. poszła! A zakupiona była w salonie, mało jeździła bo przejechane miała tylko 35 000 km! Super zadbana i w ogóle! A że stoi cały czas w garażu nieużywana to postanowili wystawić na otomoto. Poszła jak świeża bułeczka.
ObrazekObrazek
Obrazek
Gabrysia_87
Zaangażowany

Poprzednia strona

Powrót do Zainteresowania rodziców