NAUKA PŁYWANIA

O dzieciach w wieku szkolnym

Re: NAUKA PŁYWANIA

Postprzez Sylwiczka » Cz paź 28, 2010 3:05 pm

Alka napisał(a):jak wieczorem slyszy plynaca do wanienki wode, to juz leci z piskiem na czworakach do lazienki :) :lol:

Maja robi dokładnie to samo :D
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez KaSienko » Cz paź 28, 2010 8:50 pm

Alka musisz częściej zabierać Pawełka na basen :)

byłam w szoku co Maja wyprawiała ;D najbardziej nie mogłam wytrzymać z tego jak lizała wodę :lol:
ObrazekObrazek
KaSienko
Uzależniony

Postprzez Skręciara » Cz paź 28, 2010 10:19 pm

Sylwiczka napisał(a):
Alka napisał(a):jak wieczorem slyszy plynaca do wanienki wode, to juz leci z piskiem na czworakach do lazienki :) :lol:

u nas też to samo !! hasło " idziemy myju myju" i wszyscy lecą :D:D stoją i czekają aż woda się napuści :D a jak stoją no już rozebrani to na dzwięk i widok lecącej wody sikają :D:D
Skręciara
Uzależniony

Postprzez manga 25 » So paź 30, 2010 10:26 am

:lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Obrazek
manga 25
Uzależniony

Postprzez Agusia1989 » Pn sty 17, 2011 4:29 pm

ja od kiedy dwa lata temu prawie się utopiłam (na szczęście zawsze jak nad wodę jedziemy zabieramy mojego kuzyna który świetnie pływa i ratuje) postanowiłam, że nasze maluchy będą od dziecka się uczyć pływać :) może i ja się przy okazji nauczę :lol:
Obrazek

Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
Agusia1989
Uzależniony

Postprzez marta112 » Śr lut 02, 2011 9:37 pm

Skręciara napisał(a):
Sylwiczka napisał(a):

u nas też to samo !! hasło " idziemy myju myju" i wszyscy lecą :D:D stoją i czekają aż woda się napuści :D a jak stoją no już rozebrani to na dzwięk i widok lecącej wody sikają :D:D

Dobre hehe :D :D :D Nasz Wiktor na wode tez jest chory, w zeszlym roku przeciez jaki malutki byl we wakacje a jak go z jeziora wyciagalam to taki halas byl ze szok. Teraz na basen bedziemy 2 razy w tygodniu chodzic, a w gorach w basenie w kolku jak go puscilam to normalnie nogami tak macha; zeby sie przemieszczac:)
Obrazek
marta112
Początkujący

Postprzez sonka78 » Śr kwi 18, 2012 10:43 am

Hej, Znacie może jakąś dobrą szkołę nauki pływania dla dzieci we Wrocławiu? Chętnie zapisałabym dzieci, ale wolę sprawdzone miejsca, każda opinia jest cenna.
sonka78
Początkujący

Poprzednia strona

Powrót do Szkoła i nauka