Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
manga sama napisala ze nie chce grzecznego dziecka tylo takiego łobuza co bedzie darł spodnie w kolanach - napewno przy usilowaniu opuszczenia zamknietego bagaznika moze co nieco rozerwac
ja się na dzieciach jeszcze nie znam, ale - sama pisałaś że rozpieszczacie Maję, więc podejrzewam że to są tego efekty
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
Wycie razem z eminemem to całkiem niezły pomysł. Najważniejsze aby podczas podróży nie było nudno i aby dziecko miało jakieś zajęcie. Wiem,że łatwo powiedzieć o trudno zrobić...
Najlepsza zabawa, która angażuje i zainteresuje dziecko. tak jak już kto napisal w znajdowanie zwierzątek, chociaż ten ekran w zagłówku to niegłupi pomysł przydać się może też doroslym.
Ja stosowałam zabawy "szukaj zwierzątek za oknem", oczywiście do tego ulubione zabawki i dodatkowo jakieś gazety, najlepiej te, których normalnie "nie wolno" brać bo są mamy I jakoś dawało radę.