chyba muszę kawę strzelić bo zamiast stoliczek przeczytałam słoiczek edukacyjny i się zaczęłam zastanawiać co to za cudo, bo nigdzie tego nie widziałam A takiego żywca z % i z sokiem malinowym to bym się napiła...
Jako że zbliżają się mikołajki młody dostał wczoraj od babci spiewająco-gadająco-ruszającą się Myszkę Miki i wpatrzony jest w nią jak w obrazek Co prawda te piosenki doprowadzają mnie powoli do szału, ale jakoś to przeżyję, chyba
Maja ma z tej serii Kubusia Puchatka i jest to jej ulubiona zabawka ! Ostatnio wszędzie go ze sobą nosi, a Kubusiowi baterie trza średnio co 2 tygodnie wymieniać
NiedrażnijModa,BANurokuCiniedoda. ----------------------------------------------------- Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Przy budżecie 200zł,coś dla 6 miesięcznego dziecka.. A jest to chłopczyk czy dziewczynka. Ważne ze względu na kolor Mam kilka pomysłów,ale w głównej mierze zależy to od tego,czego potrzebują rodzice takiego dziecka. Najlepiej się po prostu zapytać,czasem wystarczy zwykłą,praktyczna rzecz.
Mój maluch w ogóle nie bawi się zabawkami, jak już to na sekundy! Co mu dam do łóżeczka, to wyrzuci! Tez nie wiem co by go zainteresowało na dłużej... NO JEDYNIE kierownica samochodu! Ale przecież auta do domu nie wezmę!
trzeba bylo od Sylwiczki kupic taka fajna kierowcnice FisherPrice'a moze by go zainteresowala?
a poza tym to juz ten wiek ze dla dziecka mega frajda to wyrzucanie wszystko co sie mu da do łapki poza tym sprobuj dac mu do zabawy lyzke, garnek i plastikowe kubeczki - wsiaknie na dlugie godziny