Ok dzięki za informacje. Poczytam, poszukam również jeszcze jakiejś opinii lekarza. Może po prostu zadzwonię do swojego? Ale on ma trochę olewatorskie podejście. Zobaczymy...
Wiesz co? On po prostu wszystko co mu powiem neguje i to jest wkurzające. Zawsze twierdzi, że przesadzam i tak naprawdę co bym nie powiedziała to mi wolno. Wszystko prócz narkotykami i piciem wódki kubkami
W sumie to dobrze, że ma zdrowe podejście... Mój z każdą pierdołą wysyłał mnie na patologię ciąży i dzięki temu od 30 tc do dnia porodu byłam w domu niecale 2 tygodnie z przerwami
NiedrażnijModa,BANurokuCiniedoda. ----------------------------------------------------- Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Ale mój na propozycję wyjazdu do Egiptu w 6 miesiącu powiedział, że nie ma problemów. Takie samo pytanie swojemu lekarzowi zadała koleżanka i powiedział, że nigdy w życiu. No i pytanie - kto ma rację?
Powiem ci tak... Ja pastę zmieniłam na taką bez fluoru dla świętego spokoju. Nie był to ani jakiś tam wydatek, nie zrobiłam sobie krzywdy, a przynajmniej później nie musiałam się już zastanawiać czy faktycznie coś leży w tym fluorze. Może warto podejść do tego w ten sposób?