Przyłapani przez dziecko

Pierwsze kroki, pierwsze słowa...

Przyłapani przez dziecko

Postprzez pietruszka » Wt paź 26, 2010 7:37 pm

Nam się to na szczęście nie zdarzyło, ale słyszałam o parach, które na igraszkach przyłapało je własne dziecko ;)
Słyszałam tez o parach, które się wcale z tym nie kryją, tzn z igraszkami przed dziećmi. Tu mówię NIE :!:
pietruszka
Początkujący

Re: Przyłapani przez dziecko

Postprzez iwonakasper » Wt paź 26, 2010 10:10 pm

hmm.. no to słuchajcie tego...
Mąż był w ośrodku zdrowia z Małą. SZczepienie miała:) I tam czekała z Mamą taka mała - może dwuletnia Dziewczynka.
Mama mówi do niej, że ma być grzeczna, bo jak będzie tak rozrabiała, to o wszystkim powie Babci.. a ona się złapała za bioderka, tupnęła nóżką i krzyknęła na cały głos: "Tak?! To ja w takim razie powiem Babci, że brałaś Mamy ptaszka do buzi":)
iwonakasper
Początkujący

Postprzez Skręciara » Śr paź 27, 2010 6:39 am

chyba taty ptaszka :D ale ogólnie to grubo !!!!!!!!!! :shock: :shock:

no my jakoś też przy dziecku nie :D kiedys nas złapała Oliwia .. Ale byliśmy pod kołderką jak przyszła - bo ona to taki gestapo jak tylko się przytuliliśmy to ona już szpigula czy coś się dzieje :D
Skręciara
Uzależniony

Postprzez Alka » Śr paź 27, 2010 6:49 am

Skreciara bo tak sie zwykle zachowuja dzieci, ktore juz za duzo widzialy...
a rodzicom sie zazwyczaj wydaje, ze dzieci nie rozumieja, co mamusia i tatus robia, a potem taki dzieciaczek ma ryse na psychice...
ja mowie stanowcze nie, nawet jak cos robimy w sypialni w naszym lozku przy lozeczku Pawła to zarzucam kocyk na barierke lozeczka, nawet jak spi...
ObrazekObrazek
Alka
Zaangażowany

Postprzez Skręciara » Śr paź 27, 2010 7:02 am

no Oliwia to od kiedy pamiętam - a znam ją od iedy skończyła 3 lata - taka była - no niestety w patologii chowana

Myśmy też Iness zarzucali kocyk na łóżeczko jak była malutka... Uwazam że dzieci mają czas ! na takie ekscesy 8-)
Skręciara
Uzależniony

Postprzez pietruszka » Śr paź 27, 2010 4:22 pm

Hihi tą historyjkę słyszałam juz w różnych postaciach :D To chyba taka przestroga, by przy dzieciach nie baraszkować :D
pietruszka
Początkujący

Postprzez magdzik126 » So lis 06, 2010 9:53 pm

znajoma mi mówiła jak jedna dziewczynka w przedszkolu powiedziała że jej się tam bardzo podoba bo panie przedszkolanki im czytają bajeczki, bo w domu to mama nie chce jej czytać tylko kładzie ją wieczorem do łóżeczka i mówi żeby grzecznie poszła spać bo ona się teraz musi zająć tatusiem :shock: a potem dzieci opowiadają o tym w przedszkolu :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
magdzik126
Zaangażowany

Postprzez Sylwiczka » N lis 07, 2010 9:48 am

No to mój siostrzeniec ( Daniel - chrzestny Kiliana ) był mały to przyłapał swoich rodziców jak się bzykali ( od tylca :lol: ). No i zapytał co oni robią, a Jarek ( ojciec ) powiedział, ze daje mamusi paliwko do dupki :mrgreen:
No i Daniel wszystkim opowiadał, ze tatuś daje mamusi paliwko do dupki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez Liziii » N lis 07, 2010 4:34 pm

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek
Liziii
Uzależniony

Obrazki: 0

Postprzez Yzma » Pt sty 14, 2011 9:29 pm

Sylwiczka napisał(a):No to mój siostrzeniec ( Daniel - chrzestny Kiliana ) był mały to przyłapał swoich rodziców jak się bzykali ( od tylca :lol: ). No i zapytał co oni robią, a Jarek ( ojciec ) powiedział, ze daje mamusi paliwko do dupki :mrgreen:
No i Daniel wszystkim opowiadał, ze tatuś daje mamusi paliwko do dupki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: :shock: :shock:

:lol:
ObrazekObrazek
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie...

Obrazek
Yzma
Uzależniony

Następna strona

Powrót do Dzieci w wieku 1-3