SEX w CIĄŻY

...czyli 9 miesięcy radości i obaw

Moderator: Yzma

Re: SEX w CIĄŻY

Postprzez manga 25 » Pn mar 28, 2011 3:27 pm

mój wiecznie napalony jak fretka chodzi i ciągle mi mówi, że sexy flexy itd i cyce to już go calkiem rozkrochmaliły :mrgreen: ja jakoś nie czuję się specjalnie nieatrakcyjna, chociaż sama na siebie to bym chyba nie poleciała :)
ObrazekObrazek

Obrazek
manga 25
Uzależniony

Postprzez migotka85 » Pn mar 28, 2011 5:43 pm

A ja jestem chyba jakaś zboczona, bo uważam, że w ciąży jestem atrakcyjniejsza niż normalnie. Lubię ten okrągły brzuszek 8-) . Michałowi też podobam się z dodatkowymi kilogramami :D . Może dlatego, że ja zaraz po porodzie tak chudnę, że normalnie skóra i kości tylko zostają :cry: . Z cycków zostają tylko sutki, bo reszta znika... :twisted:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
migotka85
Uzależniony

Obrazki: 0

Postprzez Evelina » Wt mar 29, 2011 8:55 am

migotka85 napisał(a):A ja jestem chyba jakaś zboczona, bo uważam, że w ciąży jestem atrakcyjniejsza niż normalnie. Lubię ten okrągły brzuszek 8-) . Michałowi też podobam się z dodatkowymi kilogramami :D . Może dlatego, że ja zaraz po porodzie tak chudnę, że normalnie skóra i kości tylko zostają :cry: . Z cycków zostają tylko sutki, bo reszta znika... :twisted:

haha u nas to samo!! ale juz mam zakaz :evil:
ciekawe jak bede wygladala po ciazy.. mam nadzieje ze cokolwiek mi zostanie-chociaz uda i tylek :D
Obrazek
Obrazek
Evelina
Wkręcony

Obrazki: 5

Postprzez migotka85 » Wt mar 29, 2011 9:00 am

Kurcze, ja za każdym razem miałam taką nadzieję :twisted: . Żeby zachować trochę ciała musiałabym chyba cały czas w ciąży chodzić :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
migotka85
Uzależniony

Postprzez agniesia123 » Cz kwi 14, 2011 7:15 pm

Ja mam teraz takie melony, że mój mąż napatrzeć się nie może (zresztą ja też ;) ) faktycznie w 2 trymestrze jest większa ochota na sex :) lekarz mi powiedział że nie ma przeciwwskazań, tak wiec jest super.
Obrazek
agniesia123
Początkujący

Postprzez Agusia1989 » Cz kwi 14, 2011 7:34 pm

a ja mam teraz ochotę że hoho a od niedzieli seksu nie było :o :shock: bo akurat sezon na zmiane opon mamy i mój mąż jest zmęczony :(

wczoraj chcieliśmy oboje, a ledwie weszliśmy do łóżka - zasnęliśmy jak dzieci :lol:
Obrazek

Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
Agusia1989
Uzależniony

Postprzez migotka85 » Cz kwi 14, 2011 8:09 pm

Skąd ja to znam. Tylko u nas jest tak, że ostatnio Michał pierwszy zasypia :lol: a później jeszcze twiedzi, że ja specjalnie unikam zbliżeń :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
migotka85
Uzależniony

Poprzednia strona

Powrót do Ciąża