Wstydzioch

Problemy i troski rodziców związane z dziećmi

Moderator: KaSienko

Re: Wstydzioch

Postprzez Sylwiczka » Pn lut 28, 2011 10:13 am

No nie dziwi mnie to, ze dziecko się balo.... Te ciotki takie wrdene, to wyczuwała mała ;)
ObrazekObrazek
Nie drażnij Moda, BAN uroku Ci nie doda.
-----------------------------------------------------
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie :) Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
Sylwiczka
Uzależniony

Obrazki: 4

Postprzez Kjójik » Wt mar 01, 2011 9:43 pm

Skręciara napisał(a):u nas wstydzioch trwa okolo 10 minut ( max ) chociaż In robi się coraz bardziej wstydliwa :D

Alex tez od jakiegos czasu sie wstydzi ..kiedys byl odwazniejszy..ale taki wstydzioch trwa max 20-30 min i wtedy juz jest 'normalny'
Obrazek[/url]
ObrazekObrazek
Kjójik
Uzależniony

Postprzez KaSienko » So mar 05, 2011 11:32 am

Kjójik napisał(a):
Skręciara napisał(a):u nas wstydzioch trwa okolo 10 minut ( max ) chociaż In robi się coraz bardziej wstydliwa :D

Alex tez od jakiegos czasu sie wstydzi ..kiedys byl odwazniejszy..ale taki wstydzioch trwa max 20-30 min i wtedy juz jest 'normalny'

musi się po prostu przyzwyczaić :) Julas czasami się zawstydzi, ale to na kilka sekund ;)
ObrazekObrazek
KaSienko
Uzależniony

Postprzez Fotelik24 » Wt mar 08, 2011 9:19 pm

A nasz Bartuś wstydzi się nieco dłuzej,bo jakieś pół godziny. Potem następuje ośmielenie i rusza do akcji,wtedy każdy żałuej że dalej się nie wstydzi ;) Ale zauważyłam że wraz z wiekiem wstydzioch znika i maluchy są coraz bardziej śmiałe,również do tych obcych osób.
Fotelik24
Początkujący

Postprzez Evelina » Pn kwi 11, 2011 6:02 pm

Skręciara - a Kilianek jak mnie widzi to też się wstydzi i długość 'jego wstydziocha zależy chyba od dnia' ! :lol:
Obrazek
Obrazek
Evelina
Wkręcony

Obrazki: 5

Poprzednia strona

Powrót do Problemy i troski