ja jak miałam chcicę na winko to sobie popijałam, ćwierć kieliszka na jakiś czas ( mój gin mówił, że mogę ) Na Skręciary weselu też wypiłem kieliszek czerwonego wina przez cała imprezę
NiedrażnijModa,BANurokuCiniedoda. ----------------------------------------------------- Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe...
moja ciocia całą ciążę po troszku piwko popijała, ale ja nie chcę. Wytrzymam
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. (Gabriel García Márquez)
ja się zbieram, żeby sobie kupić truskawki w lislu, sa za 3,99 pojemniczek , wygladają mniamniuśnie, ale to sama chemia ... może się zbiorę, ale ostatecznie codziennie zjadam truskawkowego loda, już nie pamiętam kiedy ostatnio jadlam normalną kolację, codziennie jest lód
ja piwo niet ale wino.... jeju, jakbym mieszkala we Francji to bym zalozyla winnice i cale wino spijala - bylabym wiecznie nabzryngolona ale za to jaka szczesliwa manga - jakbym ten napoj zostawila na kilka dni w cieple to pewnie zamienilby sie w tanie wino